AstroCams Astrologiblogg

Gratis månedlig horoskop for deg som digger astrologi.

Følgere

onsdag 22. desember 2021

Horoskop for 2022

 Jeg har trua på at 2022 blir bedre enn både 2020 og 2021. Jeg har ikke sagt så mye om Covid på bloggen i det siste.  La oss si det sånn at Alfa varianten oppførte seg stort sett i henhold til Saurn/Pluto/Jupiter sine baner, og så har mutasjonene deres forlenget forløpet. Husk at en viktig faktor som er til stede nå, er vaksinen. Vaksinen begrenser skaden fra viruset, og mutasjonene til viruset vil gjøre det svakere, ikke sterkere. Bare for ordens skyld: Jeg er ikke vaksinemotstander. Jeg er lite konspiratorisk, på tross av at jeg har astrologi som hobby. Astrologi er en mange tusen år gammel kunst som man kan studere selv. De som har studert kunsten kan formidle hva den sier om tiden som kommer, men jeg har ikke funnet mange astrologer som er villige til å si noe konkret om selve virusets utvikling. Jeg tror vi må være pragmatiske her, og innse at de løsningene som ser ut til å fungere bør gjennomføres av flest mulig for å ha best effekt.

Jeg skrev et innlegg på Facebook om hver måned generelt, tidligere i høst. Hvis du vil lese om 2022 måned for måned, det kommende får noen måneder som er bedre enn andre. Jeg liker særlig godt mars og april. Men det er jo viktigst hva du bruker tiden til. Hvis det er sol og vindstille, og du sitter i en seilbåt, kommer du ikke særlig langt, selv om det er deilig der og da. Hvis målet var å forflytte seg er jo ikke vindstille en optimal tilstand for deg, sånn sett. Så poenget mitt er: det er alltid godt for noe.

Her er horoskopene for hvert tegn for 2022:

 

Væren

Du kommer til å få flere gjennombrudd og suksesser i 2022. I februar har du gode muligheter for å gjøre deg synlig for ledere på jobben, og du får kred for noe som du selv har fått til. I juni har du mye energi og overskudd, og ikke minst selvtillit. Etter den 11 mai og frem til den 29 oktober, blir nesten alt du tar i til gull. Mai er den mest romantiske måneden for deg, men siste halvdel av august og starten på september er veldig bra for kjærlighet også. I august innledes en lang periode der kommunikasjon eller forhandlinger er viktige. Denne situasjonen vil bli litt uoversiktlig og gå i retninger som du ikke hadde tatt høyde for. Den blir ikke løst før i 2023. I perioden 31 oktober og ut 2022 må du ta en rolle der du er mer lyttende og fleksibel og ikke tar initiativer uten forankring. Forvent at ting kan stoppe opp, snu eller bare få flere utfall enn du var klar over. En pengesituasjon dukker opp i mai, oktober og november. Dette kan handle om nye inntekter fra ny jobb eller at du forholder deg til store summer penger som du forvalter på vegne av deg selv og andre. Oktober kan bli en frustrerende måned for deg, fordi du føler at noen er rasjonelle med opplysninger eller muligens juger deg rett opp i ansiktet. Ellers er det som er mest utfordrende for deg i 2022 forbindelser og nettverk og venner. Kast forholdene på båten dersom de ikke fungerer.

 

Tyren

Det kommer noen store endringer for Tyren i 2022. Om disse er positive eller negative kan du ikke vurdere umiddelbart. En negativ hendelse kan få et positivt utfall på sikt og motsatt, så ikke tolk det som skjer, men aksepter det, og ha tro på at det vil gjøre noe positivt for deg. Dersom hendelser i april/mai og oktober/november ikke passer inn i den agendaen du hadde bygget, så må du tilpasse deg den nye virkeligheten. Du er i en periode i livet ditt hvor du har den store luksusen å kunne gi litt f i normer og regler som har vært læreboken tidligere. Du gjør mer som du vil, og det er ingen som sier noe på det. Perioden juli til august blir energisk, og du jobber godt med ting på egen hånd. Juni og september er de beste månedene for romantikk og kjærlighet. Vennskap og nettverk blir den største velsignelsen for deg i 2022. Den største utfordringen for deg blir forsinkelser som krever tålmodighet. Vi snakker ikke om at bussen ikke kommer, men at noe som du venter på skal skje er blokkert og du kan ikke påvirke situasjonen. Perioden november til januar kan bli preget av usikkerhet eller fokus på penger og verdier. Du må forholde deg til fysiske gjenstander eller hvilke verdier du representerer. Enten dette er på et praktisk eller åndelig plan så føler du deg utfordret på dette temaet. Det kan også hende at en fysisk gjenstand skaper litt bry for deg i slutten av året. Dette blir i så fall avklart i januar 2023.

Tvillingene
Du har en stor støtte i ryggen som gjør at du på lang sikt får til de planene du setter deg. Du har også noen saker som gir deg litt noia, delvis uten grunn, men du kan også oppleve at en av dine bekymringer har noe for seg. Men du klarer å håndtere denne bedre når den manifesterer seg enn når den ligger i underbevisstheten din, så spørsmålet er om det er verdt å bruke energi på den allikevel. Januar, mai og september er måneder der du må ha et litt løst forhold til planene dine. De kan bli forandret på i denne perioden. Juli og oktober er de mest romantiske og kreative periodene for deg i 2022. den største velsignelsen for deg i år er at du får belønning for strevet. Det du har jobbet målbevisst med i en periode og som du har ønsket å få til, vil nå begynne å betale for seg. Du stiller i et veldig positivt lys og får mye heder, ære og berømmelse. Du kommer til å ville mye i slutten av året. Fra august tar du et initiativ fordi du vil gjøre ting på en ny måte, din måte. Du er lei av å se på inkompetanse og surr, men det som skjer er at andre ikke forstår denne motivasjonen og de enten forsetter som før eller bare er ikke med. For deg er det hele klinkende klart, men du irriterer på deg de som ikke er med på moroa, og du kan oppleve at du må samle tråder og jobbe videre på alle fronter alene. Hvis du ikke gir opp, men har en tydelig ledelse på dette vil du begynne å se lyset i tunnelen på dette prosjektet i januar 2023. du har solid backing av venner og nettverk fra mai til oktober.

Krepsen
Dette året vil gi deg muligheter til å nå nye høyder på jobb, eller med forretninger dersom du har eget firma. Du setter deg høye mål, fordi du ser hva som skal til for å nå dem på en realistisk måte. Du jobber med målrettet disiplin mot målene dine, og kan høste gevinsten av disse gjennom hele 2022, men spesielt gjennom mai til oktober. Før den tid har du den energien og stå-på viljen som trengs for å bygge en portefølje som du skal presentere for verden. Dette kan bestå av fysiske produkter, men også at du synliggjør den innsatsen du legger ned på jobben ved at du får en tydeligere forståelse av rollen din i den store sammenhengen. Det som blir årets mest irriterende aspekt for deg er en tvangstanke eller et irritasjonsmoment som dukker opp i november. Du kjører deg fast i et spor som du ikke kommer ut av i hodet, og spinner på et problem. Det er litt som å ha fått en sang på hjernen og ikke klare å få den ut. Uansett om du prøver å distrahere deg, så går det ikke vekk før i begynnelsen av 2023. Den fysiske manifestasjonen av denne innflytelsen kan være at du kan oppleve en form for hærverk. Det er kanskje guttestreker, men for deg er det noe du tar ille opp. Ikke blås dette ut av proporsjoner, uansett hva det er for noe. Siste halvdel av juli og første av august samt november, er de beste månedene for romantikk for krepsen i år. Eklipsene i april, mai, oktober og november kommer med de største endringene og overraskende nyhetene.

Løven
Du opplever at de største problemene i livet ditt nå. Kommer fra andre personer. Det er ikke du som tar initiativet til eventuelle negative hendelser, men du må ta del i dem, og du må enten justere på noe eller gi slipp på noe for å komme videre. Det som er den mest gledelige faktoren for deg i 2022 er at du opplever en stor emosjonell trygghet og at du har troen på fremtiden. Selv om du har gått gjennom litt av hvert de siste par årene så har dette gjort deg sterkere og tryggere på deg selv, og du vet at det kommer lysere tider. Romantikken blomstrer for deg siste halvdel av august og første halvdel av september samt slutten av november og begynnelsen av desember. Du innleder også 2022 med å ha mye energi og kreativitet i hele januar. 2022 vil også by på noen store penger i form av en arv, gave, eller at du får ta del i ressurser gjennom andre. Fra den 11 mai til den 29 oktober har du også solid backing i det du måtte finne på generelt i livet, men spesielt hvis dette involverer å ta utdannelse, sette deg mål eller utvide horisonten din. Denne perioden byr på mange spennende muligheter for vekst. I april/mai og oktober/november kommer det en nyhet som angår aksen mellom din offentlige og private persona. Dette året kan bli veldig viktig både for karrieren din, men også ditt fysiske hjem og hvordan og hvor du bor. Overraskende endringer på jobben eller knyttet til noe på hjemmebane kan gjøre at du er på en helt annen plass enn du var før. Dette kan komme som et sjokk, men du har liten mulighet til å påvirke det og utfallet vil være positivt for deg på sikt, om du opplever at det er inntrengende til å begynne med. Øv på å være fleksibel, så blir det enklere. En av mulighetene er at du plutselig får mye fokus rettet mot deg g opplever en «fifteen minutes of fame» eller mer. I oktober til januar opplever du at en gruppe som du til nå har sett på som en helhetlig størrelse, begynner å bli litt vanskelig å håndtere. Det kan være uenighet om veien videre eller småkrangling om noe bagatellmessig blant venner. Du er en del av dette, men samtidig ikke. Det vil blåse over i starten av 2023.

Jomfruen
Det er andre mennesker som gir deg fremgang i 2022. det vil si, at du velger å samarbeide med noen som har et positivt bidrag. I tillegg så vil dine en-til-en relasjoner få en positiv utvikling. I perioden 11 mai ut oktober, er det et finansielt anliggende som kommer på banen og du kan oppleve å komme over en større pengesum. Den samme energien kan også påvirke sexlivet ditt, så om du er i et forhold kan dette virkelig ta seg opp nå. Dette er et år der nye opplevelser og å oppsøke informasjon blir viktig for deg. Du må sette deg inn i noen nye temaer og lære deg noe nytt enten dette handler om jobbrelaterte ting eller frivillige studier. For å komme videre så er det rett og slett en ny lærdom du trenger å ha i bagasjen. På jobben kan det være noen ting som oppleves som hindring, frustrasjon og bremsing. Dette må du tolerere, men du kan velge å nedtone innflytelsen av det ved å ikke la deg bli frustrert. Januar til mars er supre måneder for romantikk og kreativitet. Det samme er september. I perioden november til januar 2023 kan du oppleve at noen ser på deg som en ledertype, og du har muligens allerede fått mer ansvar, men noen kan føle seg truet av deg. Dette kan være en periode med forvirring på jobben, endringer i ledelsen, konflikter fordi noen vil utfordre deg eller generell støy rundt rollen din i en eller annen sammenheng. Det beste du kan gjøre er å ikke ta deg selv for høytidelig og -som du er så god til- fokusere på den jobben som skal gjøres og ikke hvilken tittel alle skal ha.

Vekten
Du har en jevn fremgang i livet ditt nå, og denne fortsetter i 2022. Du er i stand til å levere på de prosjektene du setter i gang og du klarer å kombinere det morsomme med det krevende. 2022 kan by på overraskelser innenfor økonomi og finanser og ressurser som du deler med andre. Vi snakker om arv, gaver, eller penger som ektefellen din bringer inn i livet ditt, men som du får fordel av. I tillegg så kan det være en ny jobb for deg i 2022, spesielt i mai eller november. Helse og sunnhet får en positiv innvirkning på livet ditt. Du får mer glede av å ta sunne valg og du har motivasjon til å ta fysisk vare på kroppen din. fra den 11 mai til ut oktober har du mye glede av andre personer i livet ditt, og du har mange positive opplevelser sammen med en partner eller en nær forbindelse. Du får den hjelpen du trenger av andre når du trenger det, og andre personer representerer en positiv kraft i livet ditt. Dine mest romantiske perioder er 7 mars til 6 april og oktober. I tillegg er det en flott periode fra 7 mars til 16 april der du er ekstra kreativ og motivert for å ha det Gøy, med stor forbokstav. Det er et mål du har satt deg eller en visjon som du har kjær, som både vil få mye energi mot slutten av året, men som du vil oppleve at kan komme under litt stress. Temaer som rettsaker, kommunikasjon, utdannelse, handle med utlandet er alle aktuelle, og dette vil sannsynligvis måtte forsvares eller du må tilpasse planene dine. Du kan oppleve at du må forsvare et standpunkt, en at du får en del motbør. Dette vil løse seg i tidlig 2023.

Skorpionen
Dette blir et år der det skjer viktige ting for deg. Disse viktige tingene er avgjørelser rundt deg selv og en annen og om dere skal bli noe mer eller ikke. Vi behøver ikke snakke ekteskapelighet her, dette kan være en alliert på jobb eller i andre aspekter i livet. Men livets store spørsmål om man skal være alene eller sammen, vil dukke opp. Er du godt gift, så er dette ikke en trussel, som sådan, men det kan hende du må ta stilling til det hvis du dater noen og dere ikke helt har funnet ut hva det er dere vil. Andre mennesker kan være litt uforutsigbare i 2022, men du har allerede opplevd denne energien en stund. Romantikk er forøvrig noe som står svært sentralt i livet til Skorpioner i 2022. Lek, moro og ekte glede blir en stor del av de tingene du kjenner mer av. Du har ikke hatt det på denne måten i det romantiske og kreative hjørnet siden 2009-10. I tillegg til det, så er 2022 et år der du vil merke stor fremgang i helse og fysisk trivsel. Du er gladere og sterkere, og de kjipe årene som du har opplevd til tider, vil synes å være langt unna og nesten merkelige å tenke på nå. Dine mest romantiske måneder er april og Halve oktober og november. I tillegg har du en periode fra 16 april til 25 mai som også er helt magiske for alt som handler om glede, trivsel, og romantisk kjærlighet. Det kommer en fokus på noe som er relatert til sex, penger, noe som avsluttes, og denne prosessen drar ut litt. November til januar 2023 er preget av meldinger som kan være litt frem og tilbake og motstridende. Ting går ikke rett frem, men i sirkel eller sikk sakk. Dette kan også handle om din holdning eller innstilling til et problem eller fenomen. Hva det enn er så løser dette seg tidlig i 2023.

Skytten
Det er en kombinasjon av det nære og kjære, og lek og moro som blir øverst på din agenda for 2022. Frem til 11 mai så bruker du en del tid og energi på hjemme-miljøet ditt, og du trives mest med det som er nærmest deg og din egen private sfære. Gode nyheter når det gjelder hjem og familie kan dukke opp. Dette kan handle om et barn, fordi fra mai til oktober er det nemlig barn, kreativ glede og romantikk som kommer med de store gledene i livet ditt. Hvis du er i rett alder med riktige alder på dine barn, så kan det hende at du opplever å bli besteforelder enten direkte eller indirekte (ved at ett av dine barn sin partner kan ha barn). Frem til den 25 januar har du Mars i tegnet ditt, og dermed går du inn i 2022 med mye energi og pågangsmot. Fra den 25 mai til den 7 juli har du også mye positiv vind i seilene når det gjelder å få ut det lekne og morsomme i deg selv. 2022 byr på mange anledninger for deg til å virkelig gjøre det du har mest lyst til. Mai ser også ut som en hyggelig måned for kjærlighet dersom du er singel, og det samme gjør siste halvdel av november og første halvdel av desember. Overraskelsesmomenter for deg i år kan komme på områder som handler om jobb, helse og rutiner. Helse i denne sammenheng er både den psykiske og fysiske. En åpenbaring eller en ny start som gir deg resultater etter noen måneder, kan du oppleve i mai eller november. PÅ senhøsten så er du i diskusjoner med en motpart som ser ut til å ombestemme seg og være nokså kranglete. Jeg er ikke sikker på om vedkommende er en partner eller uvenn, men du opplever at han eller hun er nokså vrang. Konflikten vil løse seg opp på nyåret.

Steinbukken
2022 innledes med at Venus er i tegnet ditt, som hun er i en lengre periode frem til den 3 mars. Dette gir deg en del polstring i livet på de utsatte områdene og gjør at motgang ikke oppleves som så veldig sterk. Pengesituasjonen din er i 2022 som den har vært en periode, og du skulle sannsynligvis gjerne hatt tilgang på mer cash, og du føler at du må la være å unne deg ting. Dette kommer til å gå over etter hvert, men i 2022 må du fremdeles passe på at du ikke sløser med penger. Det som derimot er en stor velsignelse for deg dette året er nærmiljøet ditt og naboer, søsken og din umiddelbare daglige arena. Du kommer til å glede deg over at det som er hyggelig, er kortreist. De store overraskelsene kommer i form av romantikk, barn, kreativitet og venner. Her skjer det store omveltninger i mai og november. Dine mest romantiske perioder er i juni og august i år. I slutten av 2022 kommer det en situasjon som krever at du er nøyaktig og strukturert, men så opplever du at noe saboterer for den ryddejobben som du har gjort og at du enten må gjøre ting om igjen eller at det som er gjort ikke er bra nok eller blir ikke tatt godt imot. Det er noen detaljerte saker som krever mye planlegging og arbeid. Løsningen kommer tidlig i 2023. Perioden fra 11 desember og ut året blir også magisk, med stjernedryss på deg med kjærlighet og skjønnhet.

Vannmannen
Du står på og jobber med langsiktige planer i år. Spesielt deg som er født rundt den 1 februar har et år med en del gjennombrudd i sikte. Disse kommer i mai og november. Du kan oppleve perioder med uforutsigbarhet når det gjelder planene dine for å få på plass nye strukturer i livet, men du går på med krum nakke. Du har mye energi og overskudd fra 7 mars til 16 april. I denne perioden kan du få til mye. Fra 7 mars til 6 april og 24 juni til 9 juli har du to veldig behagelige og romantiske perioder. I 2020 så er det aksen Hus, hjem/karriere som kommer opp med de største uventede endringene. Disse endringene kommer i mai og november, og handler om at du må gripe tak i muligheter som dukker opp og at disse får betydning for fremtiden din. dette kan være nyheter på hjemmebane enten en ny bolig eller noe nytt relatert til din nære familie. Dette er grunnleggende strukturer i livet ditt, slik at om du får et jobbtilbud som du ikke kan si nei til, så kan dette bety at du vil måtte flytte på deg også. Dersom du er singel, så er det store muligheter for at du utpå høsten er i et forhold til noen, men at dette muligens ikke er helt avklart og det blir en del frem og tilbake mellom deg og denne nye personen. Vannmenn i et forhold vil ikke oppleve denne fasen så frustrerende, men dersom du har barn, så kan de ha en vrang periode utpå senhøsten i 2022 og du lurer på om du skal sette dem bort til adopsjon eller om dere skal i gruppeterapi. Denne perioden kan også være kronglete dersom du holder på med et prosjekt som krever litt kreativitet og skapertrang. Det kan virke som at du du må gjøre noe om igjen eller at du får lyst til å gjøre om på planene dine for noe du holder på å lage.

Fiskene
Du har dobbel lykke i mye av 2022, fordi frem til 11 mai og etter 20 oktober har du begge dine planeter på plass i tegnet ditt. Det vil si at verden kommer til å tilpasse seg deg i større grad og det du forlanger eller krever vil virke rimelig for de fleste og dermed får du mer gjennomslag for ting. Fra den 16 april til 25 mai har du i tillegg Mars på plass i ditt tegn, noe som bare gir deg enda mer kraft bak argumentene og energi til å gjennomfør ting. Usikkerhetsmomentet for deg de siste par årene har vært en indre uro eller angst som har nesten vært eksistensiell i natur. Du har fryktet at du ikke skulle fikse livet, få råd til ting eller ha det du trenger. Saturn i ditt underbevisste har gjort at du har krisemaksimert ting. Du får mindre grunn til det nå. Det som kan dukke opp som overraskelser i 2022 er ting som har med transaksjoner å gjøre eller logistikk. Dette kan være kjøp og slag, reiser, kommunikasjon, nyheter, læring og sånne ting. Det er tydelig at du skal få ny informasjon om noe i 2022 som kommer til å være viktig og som vil endre på kursen i ett område av livet. Du må forholde deg til ny kunnskap om noe i mai og november. Dine mest romantiske perioder i år, der livet er mest hyggelig og givende, er april og 19 juli til 12 august. Single fisker bør være på hugget hvis de vil treffe noen potensielle dater i disse periodene. Til høsten dukker det opp en situasjon på hjemmebane som kan føre til diskusjoner uenighet og konflikter. Dette kan være i selve hjemmet du bor i, eller mellom deg og en i nær relasjon, som mor eller far. Vedkommende er uenig i noe, og dere må ta noen runder med hverandre for å komme til enighet, som dere vil gjøre i begynnelsen av 2023.



1 kommentar:

  1. Baccarat | Play For Fun - Free Slots - Casino | Free Online
    Play Baccarat online with the 메리트 카지노 쿠폰 best 바카라 real money online casino games and slots at FEBCASINO. Play online casino games for free or for real money. 제왕 카지노

    SvarSlett