AstroCams Astrologiblogg

Gratis månedlig horoskop for deg som digger astrologi.

Følgere

fredag 31. desember 2021

Horoskop for januar 2022

Hvert år ser jeg at mange gleder seg til å pælme det gamle året i søpla og geleide det nye inn. Dette gjaldt sterkt i 2020 da alle hadde opplevd å forsake mye på grunn av pandemien. I år er det også mange som gleder seg til å bli kvitt 2021.

Astrologisk var 2020 et ekstremår, og 2021 en konsekvens. Vi kan ikke forvente at verden returnerer til «normalen» etter Covid noen sinne, men i 2022 vil det sannsynligvis dukke opp flere lyspunkter på veien. Vi må bare komme oss gjennom januar først. Spis opp grønnsakene dine så får du dessert. Januar har Venus OG Merkur retrograd, så dette er på en måte en måned der man varmer opp litt før det starter på ordentlig. Fullmånen i Krepsen den 17 i opposisjon til Pluto kan bære bud om nyheter som har med liv og død og pandemien å gjøre. Jeg ser ikke for meg at denne blir verre fremover, men vi kan ikke forvente å få noe gratis. Uansett om du lar den feie over landet eller om du tar alle forholdsregler og vaksinerer hver borger, så er det en pris å betale. Uansett om du åpner eller lukker samfunnet så er det noen som vil ha en annen oppfatning og velge sin egen vei.

Fullmånen den 17 tror jeg kommer med viktige endringer, opplysninger, aha-opplevelser, avsløringer, og sannsynligvis slutten på en tilstand.

Hvis du synes at det er litt lite glitter og glamour i hverdagen for tiden, så er det fordi Venus er retrograd. Gudinnen over alt som er gøy ligger på sofaen og tar seg en blund. Da blir ikke festen like morsom. Merkur skal snart gå retrograd også, dette skjer den 14. Ikke sats stort på noe som skal fungere på en detaljert og nøyaktig måte nå. Merkur er direkte den 4. februar men ikke «ute av skyggen» før den 24. februar. Det vil si at ting ikke vil fungere optimalt før den tid. Og i hele januar og fem til den 4 februar må du passe på detaljene og ikke surre vekk telefon, briller, lommebok, eposter etc.

Neste måned er det en heftig nymåne i Vannmannen den 1. Jeg nevner den nå for å gi deg litt tid til å forberede deg. Er du Vannmann, løve, tyr eller skorpion og født den 1 eller fire fem dager før eller etter, så kan dette bli en krevende dag. Folk er sta og vil ikke rikke seg og gammeldagse og konservative verdier tar plass. Løver kan oppleve dette som konflikter med andre. Tyrer som at situasjoner er krevende og Skorpionen kan føle seg utestengt og Vannmannen at de har for mye ansvar. Alle andre som ikke er berørt fordi de ikke har noen planeter ved 10-15 grader i faste tegn kan observere at ting må brytes på plass med makt. Eller situasjoner under press.

1 sol trigon Uranus ~ 10º Steinbukken/Tyren
2 Merkur i Vannmannen
2  Nymåne ~ 12º Steinbukken
5 Venus sekstil Neptun ~ 20º Steinbukken/Fiskene
8 sol konjunksjon Venus Rx ~ 18º Steinbukken
10 sol sekstil Neptun 20º ~ Steinbukken/Fiskene
11 Mars kvadratur Neptun ~ 20º Skytten/Fiskene
14 Merkur retrograd
16 sol konjunksjon Pluto ~ 26º Steinbukken
17 Fullmåne ~ 27º Krepsen
19 sol i Vannmannen
23 sol konjunksjon Merkur ~ 3º Vannmannen
24 Mars i Steinbukken
25 Merkur i Steinbukken
28 Merkur konjunksjon Pluto ~ 26º Steinbukken
29 Venus direkte
30 sol kvadratur Uranus ~ 10º Vannmannen/Tyren

Væren
^Januar inneholder mange lyspunkter for deg, da planeten din Mars er i et gunstig forhold til solen din. Du har mye backing og medvind og føler at energien flyter bra. Se opp for en mulighet til å klatre i igradene ved nymånen den 2. Noe er på gang på jobben eller i bedriften din. Du har muligheter for å få en høyere stjerne nå dersom du har lagt ned jobben som kreves. Fullmånen den 17 handler om noe på hjemmebane som endelig settes søkelys på. Ett eller annet skal ut og erstattes med noe nytt. Du begynner å kjenne på en indre ro som gir deg trygghet i en situasjon som du har vært litt bekymret for.

Tyren
Venus retro er alltid en liten nede-tid for Tyrer, men bruk tiden på å gjennomføre nødvendige ting og ikke tenk på at alt skal smake honning eller glitre hele tiden. Ikke studer deg selv i speilet for nøye nå heller for det du ser er ikke representativt for hvordan du føler deg. Tenk på denne måneden som en pustepause. Nymånen den 2 er super for deg, særlig om du vil sette deg noen mål for året som kommer. Fullmånen den 17 handler om nærmiljøet ditt og noe som skal byttes ut, ny vei, nabo eller butikk (eller noe annet). Venner og grupper blir det hyggeligste å forholde seg til denne våren. Og det kommer tider med veldig mye mer action.

Tvillingene
Merkur -din planet- er retrograd fra den 14, så få unna det viktigste før den tid. Jeg tror du kan oppleve at det kan bli krøll i kommunikasjon eller reiser og muligens i forbindelse med utlandet. Nymånen den 2 gir deg muligheten til å de på finanser, og en mulighet for å få tilgang på ressurser som ikke kommer som en lønningssjekk. Fullmånen den 17 handler også om penger, men dette er inntekt for arbeid eller noe du eier. Her kan det være snakk om en nyhet som forandrer på hvem som betaler deg lønn (ny jobb?) eller rett og slett en lønnsøkning.

Krepsen
En ny begynnelse innenfor et en-til-en relasjon er en mulighet ved månedens start. Du kan inngå en avtale med noen eller du kan bestemme deg for en ny start med noen du allerede er involvert med. Exen din er også styrt av dette huset så det er en kandidat for nye begynnelser. Fullmånen den 17 er i ditt eget tegn, og snakker om at noe skal vekk og noe nytt kommer inn i livet ditt. Husk at du må gjøre plass til det nye. Venus i ditt 7 hus kan bety viktige diskusjoner om ekteskapet ditt. Jupiter gir deg medvind i alt du foretar deg frem til 10 mai.

Løven
Mars er på et bra sted for lek, moro og glede frem til den 25, så du har mye hygge i januar, særlig sammenlignet med oss andre. Nymånen den 2 handler om helse, så et perfekt nyttårsforsett for deg i år må være å ta vare på den. Det behøver ikke bety å spise kjedelig mat og bli sliten, men kan innebære å huske på å le mer og å sørge for mer glede i livet. Fullmånen den 17 kan avsløre noe som du opplever som et bevis på at noen har hatt dårlige hensikter eller jobbet mot dine interesser. Merkur sin stilling i januar gjør at folk sender deg blandede beskjeder.

Jomfruen
Venus i ditt femte hus retrograd betyr at du har satt noe kreativt eller romantisk litt på pause og du avventer hva som skjer. La det ligge inntil videre. Nymånen den 2 gir deg en mulighet til å se på denne situasjonen med nye øyne og finne en plan B hvis ikke plan A fungerer. Fullmånen den 17 involverer en venn av deg. Enten så er det på tide å ta farvel med vennskapet eller så har noen en kunngjøring som betyr en ny retning for vedkommende. Merkur retrograd i ditt sjette hus betyr at du må passe på, på jobben, at du har orden i sysakene. Du vil oppleve forbedringer i relasjonene dine fra nå av, og mange hjelpere dukker opp.

Vekten
Et kreativt prosjekt du var i gang med kan stoppe litt opp. Eller noe romantisk eller relatert til et barn, kan få en liten pause. Bare gi det tid. Nymånen den 2 handler om en beslutning relatert til den nærmeste strukturen i livet ditt. Du vil ha et mer solid fundament. Enten det er å flytte eller å fikse på en tilstand. Fullmånen den 17 gjør deg synlig for ledere på jobben og mektige personer vurderer innsatsen din. Driver du et foretak så kan du få inn viktige kunder nå. Venus retrograd gjør at alt smaker som en kjedelig matpakke nå, men hold ut, og gled deg over at det blir morsommere allerede neste måned.

Skorpionen
Hvis du er i ferd med å føle at den store romantiske kjærligheten er på vei, så er det Jupiter sin inntreden i ditt femte hus du opplever. Han kan også komme med barn og barnebarn til deg eller noe spennende kreativt. Uansett så blir dette større enn du hadde trodde. Nymånen den 2 kommer med en hyggelig nyvinning som gjør omgivelsene dine mer praktiske. Fullmånen den 17 handler om en plan du vil legge, eller noe som du ønsker å realisere og som du visualiserer og ser helhetlig for første gang. PÅ hjemmebane så kan en situasjon bli lit frem og tilbake, men hold ut- det årner seg. Pengestrømmen din er høy i begge retninger.

Skytten
Med Mars i tegnet ditt har du mye overskudd, energi, positivitet og glede. Du er ett av de få tegnene som har det toppers nå. Nymånen den 2 handler om inntekt og eiendeler. Du har muligheter for en ny jobb med ny lønn nå. Eventuelt så kommer det en ny «ting» inn i livet ditt som gjør deg glad fordi det er en praktisk ting. Fullmånen den 17 handler om delte ressurser og andre folk sine penger eller større beløp som dukker oppi form av gaver, arv eller på andre måter. Dette setter du nok pris på for Venus i ditt andre hus forteller om at du gjerne skulle hatt noen ekstra tusenlapper å bruke nå. PÅ hjemmebane er livet veldig bra.

Steinbukken
Venus er i ditt tegn og selv om hun sover, så er det aldri å forakte å ha litt ekstra kjærlighet og skjønnhet i livet. Nymånen den 2 er i ditt tegn og gir deg en fordel hvis du tar et initiativ til noe som skal angå deg personlig. Du har kontroll og styring, og hvis du spiller kortene riktig får du et positivt utfall. Fullmånen den 17 gir deg et svar eller en åpenbaring fra en annen person. Beskjeden kan være todelt eller den kan kreve at du må gi slipp på noe for å få noe annet. Fra den 25 har du Mars i tegnet ditt. Energien og motet du trenger, kommer i fullt monn. En mulig overraskelse den 30 må du være obs på.

Vannmannen
Du har glede av nettverket ditt og å samhandle i grupper nå. Du er en person som liker at fellesskapet fungerer, og akkurat nå er det i hvert fall der det skjer mest. Du kan ombestemme deg om en sak nå, og stoppe opp og ta en tenkepause. Dersom du kommer med en uttalelse så kan du måtte endre på denne senere. Muligens planlegger du et hemmelig prosjekt ved månedens begynnelse. Fullmånen den 17 gjør det åpenbart for deg at du må droppe noe som ikke fungerer i livet ditt, enten dette er en vane, noe på jobben, eller noe som handler om helse og sunnhet. Pengene dine fosser inn fra nå av og økonomien ser bra ut.

Fiskene
Jupiter har inntatt din høyborg, og du har sikkert merket de gode vibbene allerede. Nymånen den 2 januar er fin for alle typer vennskap og relasjoner. En ny sådan kan være på trappene med en ny god venn på vei inn i livet ditt. Mars står på det høyeste punktet i horoskopet ditt, og dette kan gi deg store muligheter for å bli sett på som en ledertype på jobben, eller at din egen merkevare er solid og sterk. Det er alltid en mulighet for at noen føler seg truet av folk som er selvsikre og uredde, så ikke gå inn i ego-dialoger, men hold deg til saken. Den 17 har du en spennende fullmåne i den mest romantiske sektoren. Men det kan bety at du må ofre noe for å få noe tilbake, eller at noe byttes ut med noe annet. Månen er kompromissløs men du får det du fortjener innen kjærlighet.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar