AstroCams Astrologiblogg

Gratis månedlig horoskop for deg som digger astrologi.

Følgere

mandag 29. november 2021

Horoskop for desember 2021

 

6.12.      Mars sekstil Pluto – Mye energi
7.12.      Merkur kvadratur Neptun – pass på misforståelser
8.12.      Mars kvadratur Jupiter – her kan du få utrettet mye men ikke overdriv
11.12.   Venus konjunksjon Pluto – intens kjærlighet eller pengemakt
11.12.   Merkur sekstil Jupiter – veldig bra for å skape ideer og kommersielle ting
12.12.   Solen kvadratur Neptun – romantisk men ikke praktisk
13.12.   Mars ingress Skytten
13.12.   Merkur ingress Steinbukken
20.12.   Solen sekstil Jupiter – flott energi
20.12.   Merkur trigon Uranus – originale idéer
21.12.  
Solen ingress Steinbukken
24.12.   Saturn kvadratur Uranus – det tradisjonelle og det moderne kriger. Gammel mot ung.
25.12.   Venus konjunksjon Pluto – penger og kjærlighet intenst.
26.12.   Merkur sekstil Neptun – kreativ formidling
29.12.   Merkur konjunksjon Venus – gode ord
30.12.   Mars sekstil Saturn – Fremdrift og planer som kan gjennomføres raskt OG godt
30.12.   Merkur konjunksjon Pluto – sterke ord.

Nymåne (eklipse) 4 desember. Fullmåne i tvillingene den 19 desember.

Venus retrograd: 19.
Mars inn i Skytten: 14
Jupiter inn i Fiskene: 29

Desember byr på flere store hendelser, og blir en blandet velsignelse. Vi er mellom to eklipser til den 4 desember når det er en nymåne og solformørkelse. Effekten av en eklipse varer et halvt år. Effekten av en «vanlig» fullmåne og nymåne varer ca. 14 dager. Du behøver ikke kjenne på kroppen på et personlig plan at det kommer en stor endring akkurat ved fullmåne. Trenden kan være et tema over lengre tid. Også er det greit å ha i minnet at fullmåner lyser opp ting og gjør dem synlige, mens nymåner er små frø som du sår. Men det som ER vanlig, er at det på verdens-scenen skjer større ting. Og sannsynligvis så vil du også føle på at noe løsner når fullmånen har passert. Ting faller på plass da. Mens før nymåner er vi ofte irritable, og har mye vi skal få på plass og få unnagjort.
I desember er det en solformørkelse i Skytten, den 4 desember. Dette skjer på 12 grader. Om du har planeter eller punkter (ascendanten, MC eller lignende) på dette stedet, så vil det neste året ha effekt på dette området av livet ditt. Jeg tolker alltid hva eklipsene har å si for deg når du bestiller års horoskop for øvrig. Noen ganger er de viktige, andre ganger mindre viktige.

Det kuleste som skjer i desember er at Jupiter går inn i Fiskene igjen den 29. dette er kult fordi da er Jupiter på hjemmebane. Der får han gjort jobben sin bedre og mer effektfullt. Han blir der til 11 mai i 2022. Han gjør et comeback tilbake til fiskene fra 29 oktober til 20 desember. Neptun går direkte den 2 desember også, det vil si at Fiskene går lyse tider i møte i første del av 2022. Venus stopper opp og går retrograd til den 19 januar. Når hun er i redusert form, er det lurt å avstå fra ting der du vil ha henne i full vigør. Få gjort unna alle fillers, botox, frisørbesøk og innkjøp av luksusvarer før den 19. Jeg ville ikke giftet meg under en retrograd Venus heller. Da vil ekteskapet få et horoskop med en redusert kjærlighet og penger-planet, og det er ikke noe å trakte etter. Det kan hende at man opplever at det ikke er like mye glitter over festlighetene etter den 19 desember. Jeg synes liksom at Champagne ikke har den samme effekten når Venus er retro, men det kan være meg som er rar. Det er Tyr og Vekt som er styrt av Venus og som dermed er de som er mest utsatt for å bli litt tilbake satt av at deres lederplanet går inn i en svak periode.

Venus retrograd kan føre til at noe som så veldig bra ut, stopper opp og tuller litt frem og tilbake. Her er en guide for hvor det kan bli frem og tilbake tull for hvert tegn:

Væren: Forfremmelse på jobben, noe med ledelse på jobben eller i samfunnet.
Tyren: Noe angående en reise eller et mål. Muligens også en rettssak eller noe du har kjøpt fra utlandet. Men generelt sett så omfatter Venus alt i livet ditt.
Tvillingene: En større pengeutbetaling, sex, eller noe som dør og gjenoppstår og dør igjen (metaforisk).
Krepsen: Andre mennesker.
Løven: Helsen din. Rutiner, kolleger på jobben.
Jomfruen: En ny date. Barna dine.
Vekten: Noe på hjemmebane, men også generelt i livet ditt.
Skorpionen: Nabolaget og nærmiljøet ditt eller søsken.
Skytten: Penger i form av lønn.
Steinbukken: Du. Du er surrekoppen.
Vannmannen: Noen som irriterer deg ved å sabotere for deg.
Fiskene: En venn eller noen på sosiale medier.

Væren
Venus er i ditt 10. hus for ære og Kudos fra ledere eller publikum. Du blir sett på som en kyndig og hyggelig person på jobben din nå. Ledere har et godt øye til hva du bringer til torgs. Fra den 14 kommer du til å merke at energien din tar seg opp, og du er villig til å utvide horisonten din på mange måter. Enten i form av en reise, eller å sette deg noen mål for fremtiden. Nymånen den 4 kan være en super tid å planlegge noe viktig på, som skal føre med seg en utvikling for deg. Fullmånen den 19 setter fokus på noe i ditt nærmiljø eller relatert til et søsken aller noen i nabolaget ditt.

Tyren
For deg er livet hyggelig for tiden med positive vibber fra lederstjernen din frem til den 19. Fokus på fremgang frem til da. Nymånen den 4 kommer ikke til å bli særlig merkbar for deg, da den faller i det okkulte åttende huset, som handler om transformasjon, sex og andre folks penger. En ny begynnelse som handler om hvordan dere deler på ressurser mellom de som du bor sammen med, eller noe som handler om økonomiske grep, kan bli aktuelt å se på. Fullmånen den 19 kommer i ditt andre hus og lyser opp ditt syn på penger og verdier. Kanskje du får en tidlig julegave nå, eller du får nyss i hva du får, og at dette er noe du har ønsket deg. Dette kan også bety at du er ferdig med å handle julegaver før fullmånen, som jeg vil anbefale på det sterkeste.

Tvillingene
Det er fokus på deg denne måneden, men du har også fokus på andre mennesker i livet ditt. Fullmånen den 20 setter nemlig søkelyset på deg, og din person. Det er noe du er ferdig med og som du gjerne vil vise omverdenen nå. Før den tid, så dukker et nytt bekjentskap opp, som muligens får større betydning etter hvert. Mars inn i ditt motsatte tegn den 14 betyr at alle en-til-en relasjoner får mer energi. Om du har noen som du har noe usnakket med eller har vært begynnende irritert over, så vil dere ta et oppgjør på kammerset for å ventilere. Du har behov for andre nå og bør satse på å få input der du har spørsmål eller tvil.

Krepsen
Du kan begynne måneden med å være litt Cranky (humørsyk), fordi nymånen i det sjette huset får deg til å tenke på alle de små detaljene som skal på plass og alt som må gjøres nå. Dette behøver ikke være relatert til selve julen, men uansett har du mange jobber å gjøre. Fullmånen den 19 kommer med an avsløring av noe du ikke visste og som du sier «Jasså?» til . dette kan handle om en hemmelighet som kommer ut, eller så kan det være at noe du ville holde hemmelig slipper ut. Mars er i ditt sjette hus og du får den energien du trenger fra den 14 til å få unna jobbene som må gjøres. Frem til denne datoen har du Mars i kjærlighets-huset, så ikke glem å leke, skape og være deg selv fullt ut.

Løven
Single løver må være obs på den 4 desember. Eller alle løver må egentlig være obs på at her er det noe som starter, som handler om livet som det helst bør være. Der alle får utfolde seg fritt og skapergleden florerer. For ditt vedkommende blir det lettere å føle på dette og at livsgleden kommer tilbake til deg også når Mars går inn i ditt femte hus den 14. livet blir morsommere og mer på dine premisser nå. Løver født rundt månedsskiftet juli/august har noen utfordringer nå, som i særlig grad kommer fra andre mennesker. Fullmånen den 19 angår et vennskap eller en gruppe som du er medlem av enten sosialt eller digitalt, og en kunngjøring som angår et vennskap eller et samfunn.

Jomfruen
Hvis du er nyforelska eller du har barn, så kan Venus retrograd skape avstand mellom deg og den andre. kreativiteten din kan også få en liten knekk og du har ikke like lyst til å skape noe. Fest og moro tar en midlertidig pause til slutten av januar. Det vi l si, du er der, men ikke sikkert du har det gøy. Mars inn i ditt fjerde hus fra den 14 betyr mye action hjemme, og at mye skjer i din private sfære. Merkur er også her, så du vil muligens ha mer hjemmekontor enn andre i desember. Hvis du har mulighet. Nymånen den 4 kan by på en ny mulighet for å se på bo-omgivelsene dine. Fullmånen den 19 lyser deg opp som en stjerne på jobben og noe du har levert kan bli lagt merke til.

Vekten
Venus retro for deg er litt ekstra, siden hun er din drivkraft i livet. Tillat deg selv å ikke være den som alltid skal fungere. Ikke ha for høye forventninger til deg selv eller andre fra den 19. nymånen den 4 kommer med en star som angår nærmiljøet ditt. Fullmånen den 19 er en større nyhet ser det ut til, som åpner noe dører for deg på flere måter. Mars i ditt tredje hus fra den 14 kan bety at du må reise rundt en del med diverse ærend.

Skorpionen
Mars er i ditt tegn til den 14, så nyt energien, det energiske sex livet og moroa. Ikke at det går nedoverbakke fra nå av, men fokuset går over på verdier og penger. Inntekt kan øke, men så kan utgiftene dine også. Det kan også se ut som muligheter for en ny inntektskilde rundt den 4, så Skorpioner på jobbjakt har muligheter for å oppdage gull nå. Fullmånen den 19 faller i ditt åttende hus. Her er det noe spennende og litt mystisk som dukker opp, eller en større pengesum som gjør sin ankomst. En diskusjon rundt temaet «økonomi» kan også komme. Jeg vet faktisk ikke hva du ville valgt hvis du kunne velge mellom bra sex eller en slump cash, men begge deler er mulig nå.

Skytten
Er du klar for en energi boost Skytte? Mars er på vei inn i tegnet ditt, og fra den 14 kommer du til å kjenne dette som at ting virkelig løsner. I tillegg er det som en ny vår for deg, nesten midt i vintermørket den 4 desember. Da har du din egen personlige nymåne, og har du bursdag rundt denne datoen så blir året ditt fullt av nye begynnelser! Andre skytter uten bursdag i nærheten av nymånen vil oppleve at det er som om ting faller på plass. Fokuset blir på deg og det som du kan influere direkte. Fullmånen den 19 er det en annen person som står for, og enten det er en alliert eller motpart, så har vedkommende en viktig annonsering å komme med.

Steinbukken
Hvis du husker denne perioden i 2005 og 2006 og overgangen mellom disse to årene og perioden som fulgte, så er du inne på hva som kan dukke opp nå. Venus i ditt tegn retrograd kan bety krøll med kjærlighet, men du er kanskje den som lager krøll. Uansett er det digg for deg å ha Venus i tegnet ditt, selv på halv stang. Steinbukken tar til takke med lite. Mars i det 12. huset ditt fra den 14 kan bety at du kommer til å føle et behov for å trekke deg litt tilbake en stund. Det samme kan gjelde allerede fra nymånen den 4. Selv om du er sosial, så er du a-sosial nå, på en rar måte. fullmånen den 19 handler om jobb, daglige rutiner eller helse. En konklusjon på et anliggende kommer.

Vannmannen
Hvis du har truffet noen som du ikke helt vet hva du skal gjøre med, så kommer du ikke til å bli klokere nå. Du er i humør til å holde hyggen din gjemt for resten av verden en stund til. Men du er sosial som bare fy fra den 14, og selv om du ikke liker individer, så elsker du folk. Det kan bli mingling enten i virkeligheten eller virtuelt. Det kan også oppstå en ny romanse, i så fall en ekte kjærlighetsforbindelse, fra den 4, eller et nytt vennskap eller medlemskap. Fullmånen den 19 ser ut til å komme med et morsomt budskap til deg. Her er det snakk om noe kreativt eller romantisk som åpenbarer seg.

Fiskene
Dette bør bli en bra måned for deg, men også en bedre periode på lengre sikt. Neptun våkner opp den 2. desember, som du vil sette pris på fordi han er jo den moderne herskeren din. At Jupiter, den tradisjonelle herskeren din går inn i tegnet ditt i tillegg den 29, betyr at du har veldig mye på din side. Mars er aktiv i ditt 10 hus og nymånen er på plass der. Du kan få anerkjennelse for noe på jobben som gir deg status nå, du har muligheten til å gjøre en innsats fremover som vil gi deg kred fra de høyere oppe. Fullmånen den 19 er i ditt mest private område, så en avslutning eller konklusjon rundt noe relatert til deg og nær familie er på vei.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar