AstroCams Astrologiblogg

Gratis månedlig horoskop for deg som digger astrologi.

Følgere

mandag 26. juni 2017

Horoskop for juli 2017


Det er en del kvadraturer i juli. Men dette er mer som passerende korte pulser. Vi snakker ikke om en slitsom og bråkete måned, som det kan bli når fullmånen er heftig, og blander seg opp i alle diskusjonene. Så, slik jeg ser det, kan man få muligheten til å utrette en del, fordi situasjoner vil oppstå, der man må handle. Kvadratur-energien er som å sykle. Man må være i bevegelse, eller så velter man. Man blir presentert for svakheter og utfordringer i planene sine.

Jeg tror de fleste av oss vil oppleve at juli har noen dager innimellom, som oppleves som slitsomme, men samtidig hjelpsomme. Sen 2 for eksempel. Pluto og Mars. To nokså maktkåte og sta planeter i opposisjon. Det er ikke en dag for diplomati i hvert fall. Man kan oppleve steil opposisjon mellom to parter. Begge vil ha viljen sin, en er aggressiv, den andre slu. Men dette varer kun en dag eller to. Jeg håper bare ikke det er gutta mine på 6 og 8, som slår seg vrange på en gresk taverna, på ferie.

Så er det jo noen dager med sekstiler og trigoner innimellom. De dagene blir som en sommerdag på et norsk svaberg, men klukkende bølgeskvulp og måkesang i bakgrunnen. Og disse dagene veier fint opp for de utfordrende.

 

Aspekter:

juli 02 – Mars opposisjon Pluto

juli 04 – Merkur kvadratur Uranus

juli 05 – Jupiter kvinkuns Neptun

juli 05 – sol trigon Neptun

juli 05 – sol kvadratur Jupiter

juli 07 – Merkur sekstil Venus

juli 09 – Fullmåne 17 grader i Steinbukken

juli 10 – sol opposisjon Pluto

juli 14 – Merkur sekstil Jupiter

juli 17 – Venus kvadratur Neptun

juli 17 – Mars kvadratur Uranus

juli 18 – Venus trigon Neptun

juli 19 – Merkur trigon Saturn

juli 20 – Merkur trigon Saturn

juli 23 – Nymåne 0 grader i løven

juli 24 – Venus opposisjon Saturn

juli 26 – sol konjunksjon Merkur

juli 30 – Venus sekstil Uranus

Aug 04 – Jupiter kvadratur Pluto

 

Væren

Planeten din, Mars, fortsetter å ture gjennom din hjemlige sektor, noe som gjør deg litt mer tilbaketrukket enn vanlig. Det er perfekt nå, å ta vare på det nære og kjære. Energien gin går innover mot deg og ditt. Men fra den 21. bytter dette temaet og går over i en romantisk, leken og kreativ fase. Single Værer bør passe på å få minglet mest mulig. Nymånen den 23, forsterker nettopp dette tema, og alle værer vil oppleve den siste uken i juli, som en nokså hyggelig og festlig periode, som også fortsetter ut i august.

Tyren

Venus er i Tyren de første seks dagene av juni, og det er Tyrer født etter den 15 mai, som får den beste innledningen på juli. Etter hvert kommer det et fokus på materielle og åndelige verdier, når Venus går inn i Tvillingene, den 6. Det kan dukke opp en ekstra sjekk i posten. Mars sørger for mye farting til nære lokasjoner i begynnelsen av juli, og fra den 21, blir det et tydelig hjemmekjært tema. Alt av røtter, til barndom, tradisjoner, moren din eller hjemmet ditt, får fokus på seg. Dette kan også sammenfalle med noen nye begynnelser innenfor alle de retningene. Altså, nytt hus, ny mor (ja, sånn på det symbolske planet da).

Tvillingene

Endelig er det din tur med et ørlite romantisk dryss. Skjønt det er faktisk ikke så lite. Venus er på plass fra den 6. i tegnet ditt, og gjør deg pen, morsom og populær. Du tiltrekker deg folk, og folk synes du er et bra menneske. Penger renner fortsatt inn, så vel som ut i juli, men dette roer seg fra den 21. Da går du inn i en periode med mye fokus på dine daglige omgivelser, som nabolag, søsken eller også bilen din eller sykkelen din. Det blir mye kommunikasjon og interaksjon. Du kommer til å synes det er hyggelig og forfriskende.

Krepsen

Du har Mars i tegnet ditt frem til den 21. dette er ditt annet-hvert-år sjanse til å gyve løs med litt ekstra energi og initiativ der du har manglet dette. Selvtilliten og engasjementet ditt er på topp. Etter nymånen den 23, følger det en nytenkning eller opprydning som har med materielle ting å gjøre. Det ser ut som om du tenker at det kan være lurt å stake ut en helt ny kurs når det gjelder pengene dine. Det betyr muligens at du ser etter bedre måter å forvalte dem på. Du vil også merke at både utgifter og inntekter øker litt i månedene fremover. Fullmånen den 9, er i ditt 7. hus. Det huset styrer dine viktige relasjoner. Det er mange mennesker som åpner seg opp for deg, og det kommer avklaringer.

Løven

Du er klar for å blomstre litt, nå som det endelig er blitt sommer. Jeg tror ikke jeg vet om noen som setter mer pris på denne årstiden, enn nettopp, Løven. Men så er jo solen din lederplanet. Måneden vil inneholde en del kommunikasjon, så du vil komme til å ha mye med folk å gjøre, men du er ikke helt på den sosiale siden før Mars går inn i ditt tegn den 21. den joines dessuten av nymånen i løven den 23. Så det ser ut til at du ikke virkelig kommer i gang med det utadvendte sosiale livet før dette, men det blir mye kontakt med folk. Det er bare at fra den 23, kommer det en slags ny vår, som får deg til å synke ned i solstolen med en iskald en, og sukke «endelig». Er du tilbake på jobb allerede, kommer denne godfølelsen likevel.

Jomfruen

Venus er på sitt aller høyeste punkt i ditt horoskop i juli. Og det som er høyest, er mest synlig. Og da er det fint, at det folk ser, er det som vakkert er. Du fremstår som dyktig og populær i juli. Du har mye hell med deg blant autoriteter, som sjefer, for eksempel. Fra den 26, merker du at det blir mer kommunikasjon mellom deg og verden, telefoner og maier trapper opp litt. Det kan også være at du bare er mer i bevegelse. Mars er fremdeles i ditt sosiale hjørne frem til den 21 denne måneden, men etter det, og en stund fremover, passer det fint å jobbe med et prosjekt på egenhånd, og å være litt tilbaketrukket.

Vekten

Med energiplaneten Mars på besøk i ditt 10 hus i noen uker til, så har du fortsatt muligheten til å styrke posisjonen din på jobben. Dette er en periode hvor du er mer synlig, og fremstår med mer autoritet enn ellers. Så om du har ferie, og ikke får imponert sjefen, så imponer noen andre i stedet. Mot slutten av  måneden går Mars inn i ditt sosiale hjørne, og nymånen blir med på leken. Det kommer til å dukke opp nye muligheter gjennom nettverk og bekjentskaper i slutten av juli. Det er ikke umulig at noen av disse er å finne i utlandet, eller har en annen bakgrunn, enn din vanlige krets.

Skorpionen

Du er i det filosofiske hjørnet i begynnelsen av måneden, og du tenker større og dypere tanker enn vanlig. Fra den 21 juli, går fokuset ditt over på strategier for å bli mer synlig, og å markedsføre deg. Du er lei av et aspekt ved et image du har, og vil skape noe nytt. Dette kan være alt fra å bytte fra midtskill til sideskill, begynne å gå i skjørt, eller å bli mindre sexy og mer prippen i stilen (ikke at jeg tror noe på det, når det gjelder skorpionene, men jeg sa «for eksempel». Uansett hva dette er for noe, så har det direkte noe med hvordan man ser på deg, å gjøre. Penger kan også komme på banen nå. Eller en annen gave.

Skytten

Det er ikke umulig at sex og penger har vært tema den siste måneden, og trenden fortsetter en stund til. Når i tillegg planeten Mars, styrer romantikken i livet ditt, for det er Mars som kommer med denne sexen, og disse pengene, så velger jeg å tro at det finnes en del forelskede Skytter der ute. Noen slitne Skytter er det også. Fortrinnsvis de som er født rundt den 15. dere må ta litt ekstra godt vare på dere selv. Fra den 6, innledes det en ny romantisk periode i alle som er i et forhold. Dette kan blomstre opp igjen, og generelt blir alle relasjoner bra denne måneden.

Steinbukken

Det fortsetter å være action i forholdet ditt, og det fortsetter å være mye morsommere å gjøre ting sammen med noen, enn alene. I juli. Fra den 6, står helse litt i fokus. Men med en forfengelig vri. Det du gjør for helse, får deg til å se bedre ut, rett og slett. Nymånen den 23, setter fokus på økonomi, og sex. Det 8. huset er i fokus. Det er tid for å legge nye planer for hva du skal beholde, og hva du skal kaste, og hvordan du best kan forvalte det du har. Du liker egentlig å rydde, men mange Steinbukker har for mye crap liggende. Hvis det gjelder deg, så får du noe nytt av å kaste. Noe du vil elske, nemlig ryddige flater.

Vannmannen

Måneden fortsetter med fokus på helse, som har vart en stund. Hvis ikke du har fått ut fingeren, og i hvert fall begynt å gå en ti minutters tur daglig, mens Mars har tatt sin -annet hvert år- runde i tegnet ditt, bør du sette i gang nå. Fra den 21 kommer det et stort fokus på dine nære og viktige relasjoner. Både nymånen og Mars gjør sitt inntog, og forlanger en ny begynnelse. Ekteskap, forretningsforbindelser, nære venner. Nå kan du fornye og forynge ting, og få dere ut av mønstre dere har satt dere fast i. det er også duket for litt debatt, og ventilering, men det er bare sunt.

Fiskene

Mars oppholder seg i den kreative og romantiske sektoren i horoskopet ditt frem til den 21, så du vil ha denne ekstra kreativiteten en stund til. Fra den 21, og etter nymånen den 23, går fokuset over på helsen din. Dette er som å få en ny mulighet til å starte på nyttårsforsettene dine. Hvis du har tenkt tanken, at å kutte ut en usunn vane, og legge til en sunn en, så har du mye større muligheter for å få til dette nå. Det trenger ikke å involvere slanking og trening. Det kan også handle om å bli flinkere til å slappe av, eller å sette pris på små gleder i hverdagen. Uansett, du får opp øynene for nye løsninger, som etter hvert vil gjøre at du føler deg bedre.

 

 

­­­­

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar