AstroCams Astrologiblogg

Gratis månedlig horoskop for deg som digger astrologi.

Følgere

tirsdag 30. mai 2017

Horoskop for juni 2017


Aspekter i juni
Juni 01 – Venus trigon Saturn

Juni 03 – Venus konjunksjon Uranus

Juni 03 – Sol trigon Jupiter

Juni 04 – Sol kvadratur Neptun

Juni 09 – Fullmåne 18 Skytten

Juni 09 – Jupiter Direkte

Juni 09 – Venus sekstil Mars

Juni 13 – Merkur trigon Jupiter

Juni 13 – Merkur kvadratur Neptun

Juni 15 – Sol opposisjon Saturn

Juni 16 – Neptun Retrograd

Juni 18 – Sol sekstil Uranus

Juni 18 – Merkur opposisjon Saturn

Juni 20 – Venus sekstil Neptun

Juni 20 – Merkur sekstil Uranus

Juni 21 – Sol konjunksjon Merkur

Juni 23 – Nymåne 2 Krepsen

Juni 24 – Venus trigon Pluto

Juni 25 – Mars kvadratur Jupiter

Juni 26 – Mars trigon Neptun

Juni 27 – Merkur kvadratur Jupiter

Juni 27 – Merkur trigon Neptun

Juni 28 – Merkur konjunksjon Mars

Juni 29 – Merkur opposisjon Pluto



Juni ser ut til å bli en av de månedene I 2017. Det er bare å ta en titt på aspektene i listen ovenfor, så ser du at det er mange trigoner og sekstiler, og færre opposisjoner og kvadraturer.

Det er ikke så mye mer å si, sånn generelt om juni, fordi det ser harmonisk ut rundt hele fjøla.

Væren

Det er mye som foregår i din private sfære denne måneden. Det er en måned for hus, hjem og familie. Mars er på sitt laveste punkt i horoskopet ditt, der hvor forankringen din ligger. Fra nå av vil han etterhvert gå oppover igjen, og du vil få et mer utadrettet fokus. Men du er nokså tilbaketrukket nå, det er ikke tiden for de store scenene. Det blir penger på deg også litt uti måneden. Venus inn i lommeboken din, tyder på en bra utbetaling. Kanskje det er feriepenger eller den halve skatten som plutselig kommer overraskende på deg? Jupiter har slumret i ditt 7. hus en periode, men våkner til liv igjen, så du vil også merke økt fokus på viktige forbindelser, igjen.

Tyren

Nå kommer Venus inn i tegnet ditt igjen, den 7. Den årlige visitten fra Venus er en kjærkommen tid, hvor tyrer føler seg mer tilpass, og føler at verden endelig går litt mer i deres retning. Merkur i ditt 2. hus gir deg muligheten til å forhandle en avtale som angår penger, til din fordel. Mars er på vei inn i ditt 3 hus, som betyr at du kommer til å være mer på farten, og at et søsken, eller noen i nabolaget ditt, vil være mer tilstede i livet ditt. Det KAN også være at de irriterer deg. Både den 3, 9 og 20 lager Venus bra vibber med andre planeter, disse kan godt by på romantiske og uventede møter. Juni er en veldig bra måned for tyren!

Tvillingene

Dere som er født rundt den 8 pluss minus fem dager, har hatt det mest slitsomt den siste tiden, med krav og mye jobb. Endelig skal dere kjenne at trykket begynner å lette, etter fullmånen den 9. for resten av Tvillingbefolkningen, er det mye kommunikasjon i juni. Mye som skal diskuteres, mange møter og telefoner. Men det er du nok ikke helt ukjent med. Mars i ditt 2. hus kan føre til utgifter, men pengene kommer inn også, så omsetningen går opp. Jupiter snur den 10. og dette gjør kjærlighetslivet mye mer interessant igjen. Særlig de som er født rundt den 5. Venus kommer på besøk til deg i juli, så du kan glede deg til en behagelig sommer.

Krepsen

I år er det krepser som er født tidlig i tegnet, som får muligheten til å tenke nytt, og kaste en del gammel bagasje på bålet. Nå er ikke Krepser kjent for å være gode på å kaste ting, men hvis ikke du gjør det innimellom, blir det ikke plass til noe nytt. Dette gleder alle Krepser. Benytt sjansen etter nymånen til å legge nye planer for året som kommer. Mars er i Krepsen fra den 5. han kommer bare annet hvert år, og gir det masse energi, pågangsmot og en anelse impulsivitet. Hvis du har nølt med noe, som finner du endelig gnisten som skal til for å satse. Venus i ditt 11. hus byr på mange sosiale sammenkomster med venner.

Løven

Fullmånen den 9. faller i den romantiske sektoren din. Planeten Jupiter, som er sjefen for kjærligheten din, står dessuten opp fra dvale, dagen etter. Dette betyr, kjære løve, at du vil få viktige avklaringer angående posisjonen til en potensiell kjæreste, dersom du er singel. Er du ikke singel, vil du merke at livsgleden øker, du blir mer kreativ, og har du barn, virker dette positivt inn på dem også. Det gjelder for øvrig alle løver, dere kommer til å kjenne at det blir ganske enkelt lettere å være dere selv. Du jobber med noe bak kulissene nå, og et par måneder fremover. Dette prosjektet er ikke klart for avduking før nærmere høsten. Venus i ditt 10. hus, gior deg positiv oppmerksomhet for noe, pluss anerkjennelse fra sjefen.

Jomfruen

Det er mye bra som skjer i karrieresektoren din for tiden. Juli blir også bra på dette området (typisk at det er midt i sommerferien). Du er også ivrig deltakende i flere nettverk nå, og kommer til å møte mange mennesker både sosialt, og i andre sammenhenger der store menneskemengder samles. Venus står pent i ditt 9. hus, og sender deg gode vibber i juni. Du kommer til å merke at måneden er behagelig på mange måter. Et hjemlig prosjekt kommer til en konklusjon den 9. Det ser ut som en avklaring eller noe som endelig blir komplett eller ferdig.

Vekten

Nå har du mulighet til å jobbe for egne mål, og hensikter, og å gjøre noe fremskritt på jobben. Du har mot, optimisme og selvsikkerhet. Det eneste du må passe på, er at du ikke tråkker noen på tærne fordi du er FOR ivrig. Jupiter våkner også opp fra dvalen, så de positive vibbene han har bidratt med siden i fjor høst, vil bli sterkere igjen. De som er født rundt den 3 vil merke dette særlig godt. Venus i ditt 8. hus kan komme med noen penger til deg, men ikke i form av lønn. Dersom du har planer om en utenlandstur, er dette også  veldig gunstig betinget nå. Men generelt, er det bra for all kommunikasjon til andre verdenshjørner denne måneden.

Skorpionen

Med Venus i ditt 7. hus for etablerte forhold, vennskap og forretningspartnere, kan du se frem til en måned som er super-gunstig for elle typer forbindelser. Ting går rett og slett smooth med de folkene du har med å gjøre. Mars i ditt 9. hus vil gi deg muligheter for en utenlandstur, som vil være ekstra givende og spennende. Om du ikke reiser noe sted, vil du uansett oppleve å få impulser fra fremmede kulturer denne måneden. Jupiter, som har sovet i pengehuset ditt, våkner, og Merkur i ditt finans-hus, betyr at du kommer til å ha fokus på alle typer inntekt, og at du kan finne en bedre deal på flere fronter slik at du får pengene til å strekke lengre. Skorpioner har følt seg fattigere enn vanlig og opplevd trangere kår siden jul 2014. det er ikke lenge til denne situasjonen blir bedre. Hold ut til jul 2017, så kommer dette til å bli mye bedre for deg.

Skytten

Dere som er født rundt den 3 desember, får et viktig kommende år. Dere vil oppleve at dere mister en del både problemer og situasjoner, som dere ikke hadde det så bra med uansett. Alle Skytter er i en omstillingsprosess nå, og ut året. Når det gjelder juni, ser jeg mye kommunikasjon med mennesker du enten er i partnerskap med i jobbsammenheng, eller ektefelle. Helse spiller også en viktig rolle nå, men på en hyggelig måte. Du vil merke bedring dersom du har slitt. Forøvrig er perioden 2015-2017 ikke den beste for deg når det gjelder helse, men fatt mot, bedre tider kommer! Det blir også snakk om penger denne måneden, og neste, men ikke lønn. Mars i ditt 8. hus byr dessuten på mer sex. Det må da være noe!

Steinbukken

Det er mange gode nyheter for juni. Steinbukken er muligens den heldigste av oss, fordi det ligger mye fokus på romantikk og parforhold. For det første går Venus inn i ditt 5. hus for romantikk, forelskelse, kreativitet og barn. Uansett hvilket av disse områdene du er mest opptatt av, så vil de lyse opp hverdagen din. Nymånen den 23, bidrar til en ny start i alle dine nære forhold, så benytt slutten av juni til å ta opp tråden igjen der du føler at et viktig en-til-en forhold trenger en boost. Mars i ditt 7. hus sørger for mye fokus på nettopp, viktige forhold, og kan også skape litt nødvendig ventilasjon i form av noen heftige krangelr. Dette kommer av at du kan oppleves som konfronterende, så vær obs på det, hvis du helst ikke vil ha konflikter.

Vannmannen

Det er fokus på hus og hjem, helse og vennskap og nettverk denne måneden. Det siste er nettopp du veldig god på. Fullmånen den 9. vil gi deg noen svar på intensjoner blant disse vennenettverkene dine, du får en aha opplevelse. Venus i din hjemlige sektor vil sannsynligvis bidra til at du får lyst til å forskjønne boligen din på flere måter, og sannsynligvis bruke litt penger på den også. Nymånen i ditt helsehus, samt Mars på samme sted, er et signal om at nå er det på tide å tenke på mer sunnhet i hverdagen din. Dette kan være både hva du spiser, hva du trener og hvordan du lever generelt. Dette er en glimrende anledning til å ta tak og legge en trategi for de neste to årene, når Mars er på plass i ditt 6 hus igjen. Det du bestemmer deg for nå på dette feltet (helse) har nemlig en mye større sannsynlighet for å lykkes, enn ellers.

Fiskene

Oi, det ser skikkelig heftig ut for nye romanser, eller oppfriskning av en eksisterende romanse. Mars i ditt 5 hus gjør at du tiltrekker deg potensielle nye partnere, så alle single fisker går en spennende sommer i møte. Venus i ditt 3. hus tilsier at det blir en del reising rundt i lokalmiljøet ditt også. Det vil si, kanskje en dagstur unna, men vi snakker ikke lange turer. Fullmånen faller i din karrieresektor den 9. og dette kan innebære at noe på jobben endrer seg, og at du får en viktig avklaring rundt din rolle på jobben. Nymånen den 23, ligger faktisk også i den romantiske og kreative sektoren i horoskopet ditt. Har du barn, vil også disse gi deg mye positivitet denne måneden. Jupiter i helsesektoren din våkner opp fra dvalen, og du vil også merke at du føler deg i bedre form.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar