AstroCams Astrologiblogg

Gratis månedlig horoskop for deg som digger astrologi.

Følgere

søndag 30. juli 2017

Horoskop for august 2017

Det skjer mye på planethimmelen i august. Vi har en Merkrur retrograd periode, og det er eklipse-måned, i Løven-Vannmannen.

Eklipser inntreffer i de forskjellige tegn fra år til år. Alle får sin egen lille dose med revolusjon. Jeg-personlig- husker best eklipsene i Tyren i 2014. Jeg er Tyr, og eklipsen traff meg midt i trynet. Jeg brakk beinet, og det skjedde andre ting, som fikk enorme konsekvenser for livet mitt det kommende året.

Samtidig skjedde følgende i samme periode, og alle de involverte var født innen rekkevidde av eklipsen:

-        Malaysian Airways flighht 370 forsvinner, en måned før eklipsene (det er vanlig at ting inntreffer en måned før, eller etter en eklipse.) Fire måneder senere blir et annet av deres fly skutt ned. Flyselskapet er registret med «fødselsdato» 1 mai.

-        Mick Jagger sin kjæreste, L’Wren Scott, født 28 april, tar livet av seg den 17 mars.

-        Peaches Geldolf dør av en overdose 7 april. Hun er riktignok født den 13 mars, men dette er et sjokkerende og uventet dødsfall som er typisk for eklipser.

Det er noe som heter «solar retur» horoskop, som er satt opp for bursdagen din år etter år. I dette horoskopet kan man se hvilke tendenser som gjelder dette året. Eklipser i nærheten av dette horoskopet blir vesentlige. Disse horoskopene begynner å influere fra noen måneder før bursdagen.

Donald Trump er en person som er født rundt en eklipse. Derfor er han ekstra preget av disse. Hans Ascendant, med Mars i nærheten, blir truffet av eklipsen den 21. Dette er en solformørkelse. Månen blokkerer ut lyset fra solen, eller kongen, regenten eller hva du vil kalle det- og symbolismen er nokså talende.

Månen (folket, det kollektive/følelser) setter seg opp mot herskeren. Jeg er veldig spent på om det skjer noe konkret denne dagen, eller om det går over tid. De som har spekulert i om han kommer til å overleve perioden, altså ikke bare som president, men som levende, har en hot dato å se på i den 21 august 2017. Hvis han gjør som sitt idol Ronald Reagan, som brukte astrologi aktivt, gjemmer han seg vekk denne dagen. Men hjertet er også påvirket av denne konfigurasjonen, og noen spekulerer i et angrep innenfra.

Eklipsen krysser hele USA, hvert sted får se den i to minutter. Hele formøkelsesperioden varer i to timer. Symbolsk innen astrologi, blir dette to år. Det er derfor lite sannsynlig -i mine øyne- at han sitter som president om to år. Egentlig synes jeg det ser dårlig ut for han allerede, og en ting kan jeg i hvertfall garantere: Det kommer IKKE til å bli noe særlig smoothere etter hvert.

 

Nok om Trump.

I denne månedens horoskop, tar jeg med hvilke områder i livet eklipsen treffer deg.

Merkur er retro fra den 12. Husk å planlegge ting nøye, og ikke vær glemsk, surrete, distrè etc. Det kan dukke opp ting du har rotet bort, og folk fra fortiden også, som ofte skjer under en retro.

Jeg ville også droppet å kjøpe noe med bevegelige deler etter den første uka og til den siste uka i september. Så: ingen klokker, PC’er, biler, vaskemaskiner etc. Hvis den du har, går i stykker, så må du kanskje bare, men om du kan vente, så er det best.


 


August 03 – Uranus Retrograd

August 04 – Jupiter kvadratur Pluto

August 07 – Måneformørkelse 15° Vannmannen

August 10 – Merkur sekstil Venus

August 10 – sol sekstil Jupiter

August 12 – Venus trigon Neptune

August 12 – Merkur Retrograd

August 13 – sol trigon Saturn

August 15 – Venus opposisjon Pluto

August 17 – Venus kvadratur Jupiter

August 20 – Mars sekstil Jupiter

August 21 – sol trigon Uranus

August 21 – solformørkelse 29° løven

August 22 – Mars trigon Saturn

August 25 – Saturn direkte

August 26 – sol konjunksjon Merkur

August 27 – Jupiter sekstil Saturn
 
Vil du ha ditt eget personlige horoskop?
Priser er:
Hvordan påvirker denne eklipsen meg? 200kr
Belyse ett tema, ca 1- 1.5  A4 side: 300kr
Personlig horoskop (dine styrker og svakheter) 3 sider: 600 kr
Fremtid, de viktigste temaene i tiden fremover 3 sider: 600 kr
Ta kontakt på Facebook, eller send mail til Camilla.svanoe@gmail.com
 
Det er hyggelig om du liker Astrocam på Facebook, og gjerne deler horoskopet.

Væren

Med både Mars og eklipsen de 21. i ditt kreative kjærlighetshus, så kan du forvente MYE action med enten barn, kjærester (vi snakker ikke om de som har vært gift eller sammen i over ett år her egentlig) eller kreative prosjekter. Det er også viktige hendelser innefor et nettverk du er medlem av, og / eller vennskapskretsen din. En venn av deg kan ha interessante nyheter. Værer født rundt den 21 (pluss / minus fem dager) vil få et helt spesielt år i år med mange endringer. Det er positive endringer i hjemmet også. Du finner mye komfort i stua di nå, med mindre du driver og pusser opp, som denne måneden også passer til.

Tyren

Eklipsen treffer deg midt i hjem/karriere aksen. Det kan dukke opp overraskende nyheter på jobben, eller det kan komme nyheter som gjør det nødvendig for deg å flytte. Eklipser er alltid muligheter, men denne kan oppleves litt som å bli dyttet inn i noe du egentlig ikke liker så godt. I hvert fall til å begynne med. Jo mindre du stritter imot, jo enklere er det. Du bruker mye energi på hjemmet ditt nå. Det er mye å fikse, og det fikser du. I tillegg er du på en del småturer rundt omkring, sammen med venner, søsken, eller naboer. Merkur snur i ditt 5. hus for kjærlighet. Hvis du har funnet noen som ligner på en partner, så kan du oppleve at det går litt bakover før det går fremover igjen.

Tvillingene

For deg aktiviseres det tredje huset, som også er ditt naturlige hus. Det kan bli mye kommunikasjon, telefoner mailer, og disse blir viktige. En viktig forbindelse utenlands, eller en reise utenlands ligger også i kortene. Dette blir ikke en stillesittende måned, selv om du ligger i gips fra topp til tå. Du vil reise vekk i hodet, om nødvendig. Venus i ditt andre hus betyr at inntektene kommer, og i litt større monn denne perioden. Merkur går retro i ditt fjerde hus. Du kan ombestemme deg angående en avgjørelse i hjemmet. Moren din kan gjøre om på en avgjørelse, eller noe fra fortiden kommer plutselig opp igjen.

Krepsen

Eklisemåneder er alltid ekstraordinære for Krepser, fordi de involverer månen i stor grad, og du har månen som hersker. For deg betyr denne eklipsen, store endringer innenfor dine personlige finanser. Noe vil dukke opp som vil påvirke inntektskilder, og volumet av inntekter og utgifter. Dette kan være at du bytter inntektskilde, ved å få ny jobb, eller at du refinansierer et lån. Venus er i tegnet ditt frem til den 27, så det bør være til din fordel, det som dukker opp. Du vil nok oppleve -i første omgang- at både inntekter og utgifter øker. Dette er fordi Mars er i lommeboken din, og sørger for større omsetning i en periode.

Løven

Det er -på en måte- du som står for underholdningen denne måneden, Løve. Med Mars i tegnet ditt, er du sannsynligvis mer utålmodig, energisk, selvsentrert, optimistisk, selvsikker, utadvendt og modig, enn vanlig. Du har også et økt behov for oppmerksomhet og sex, og blir frustrert hvis ikke dette er umiddelbart innen rekkevidde. Eklipsene i tegnet ditt, og det 7. hus vil at du skal se på relasjoner i et nytt lys (vi snakker ektepartnere, forretningspartnere og viktige en-til en forbindelser, men ikke venner). Det kan dukke opp informasjon eller innsikter, som gir deg et nytt perspektiv på dette forholdet. Eklipsen den 21. vil kreve endringer i livet ditt der det du har holdt på med en stund, viser seg å være lite hensiktsmessig. Det er bare å ta imot med åpne armer, fordi det er fordelaktig på sikt, selv om det kan virke litt voldsomt i begynnelsen. Venus går inn i tegnet ditt den 22, og myker deg opp, og tar med seg mer sex, penger og kjærlighet.

Jomfruen

Eklipsen inntreffer i ditt 6 og 12 hus. Det 6 hus styrer den fysiske helsen din, og det 12. den mentale. Du kan få store fremskritt på disse områdene, hvis du tør å ta de mulighetene som byr seg, og du åpner opp for å se sannheter i øynene. Av og til er svarene veldig opplagte, og lettere enn vi kunne trodd. Rent astrologisk, så ser det ut som om en fysisk helserelatert ting forsvinner, og en ny mulighet for bedre psykisk helse, dukker opp. Du slutter med noe, og du får noe nytt. Dette nye er en ny forståelse for hvorfor det du kutter ut, ikke fungerte. Venus i ditt 11 hus er hyggelig og sosialt. Du hygger deg med venner i fellesskap. Merkur retro i ditt eget tegn, vil by på flere sjanser til å få til noe, men du må gå tilbake på det flere ganger før det sitter.

Vekten

Dette er en super måned for å gjøre seg populær på jobben. Venus i ditt 10. hus gjør deg synlig, pen og sjefen liker deg. Eklipsen treffer ditt 5 og 11 hus. En ny romanse kan være på trappene for single Vekter. Og et viktig vennskap kan komme til å endre seg. Eller så vil en venn av deg oppleve store endringer i livet. Det 11. hus står også for ønsker og idealer, så det er ikke dumt å begynne å drømme stort, rundt den 21. Mars er også involvert i vennskapene dine denne måneden, så dette er ikke tiden for å sitte med nesa i en bok, som du absolutt elsker å gjøre. Du blir dratt med ut, enten du vil eller ikke. Merkur retro i ditt 12 hus kan by på en murrende bekymring for noe. La det jobbe i underbevisstheten, så dukker løsningen opp om noen uker.

Skorpionen

Eklipsen treffer deg i hjemme / jobb sektoren. Det kan være duket for store nyheter relatert til hjem og karriere. Da sannsynligvis i form av at en ny jobb, muligens fører til noen endringer i hjemmet. Eller at en kvinnelig bekjent kommer med nyheter som får konsekvenser for deg. Kanskje hun skal flytte, og lurer på om du kunne tenke deg å ta over noe? Mars i ditt 10, hus for karriere, gir deg også en ekstra boost på dette områder. Du er svært synlig, virker både motivert og engasjert i mye, og dette kan noen oppfatte som en trussel. Venus i ditt 9. hus gjør denne tiden perfekt til å ta en reise til et sted litt lengre unna.

Skytten

Eklipsen inntreffer i din akse som har med korte reiser innenlands / lange reiser utenlands, kurs, utdanning og religion og filosofi å gjøre. Dette er ikke det verste stedet man kan få en vekker på. Hvis du studerer for tiden, eller vurderer å begynne, så vil dette føre mer med seg nå, enn du hadde trodd på forhånd. Spesielt gunstig er det å starte på en langvarig utdanning eller vandring nå, i overført betydning. Det er også duket for en liten slump ekstra penger fra uventet hold.  Og snart er Saturn ferdig med å disiplinere deg. Etter to og et halvt år med oppstramming, får du nyte fruktene av ditt eget strev fra denne julen av.

Steinbukken

Eklipsen faller innenfor ditt 2 og 8 hus. Det er endringer på gang innenfor inntjening og finanser. Ny jobb, ny lønn, eller ny bank? Uansett blir dette noe du kanskje ikke hadde trodd for bare en kort stund siden. Vinne i Lotto? Jeg? Ja, det er nesten litt på det nivået, av overraskelse. Men alle steinbukker kan ikke bli millionærer, så for noen er det noe såpass kjedelig som at de selger noe på FINN, og får mer for det enn de regnet med. Venus i ditt 7. hus er kjempebra for ekteskap, partnerskap og nære relasjoner. Her går det smooth for tiden. Mars i det 8. huset kan føre til økt sex-lyst, frustrasjoner på dette området, eller at du kutter ut noen eller noe (det 8. hu representerer «død», kanskje du «dreper» den støgge lampa du fikk av svigermor til jul?)

Vannmannen

Eklipsen inntreffer i ditt eget tegn, samt det motsatte, løvens tegn. Kort oppsummert, ser det ut til at noe avsluttes i livet. Et kapittel er forbi, noe nytt skal inn. Hva dette er, er relatert til din egen personlige innsats eller livsstil de senere årene. Så om du har trent for mye, for lite, spist for mye eller for lite, Jobbet for mye eller for lite etc, blir du snart gjort oppmerksom på hva som gjelder, og må justere nivået litt. Til å begynne med, kan det hende du ikke oppfatter hvilken betydning endringen har, men på sikt, blir det en bra ting. Et nytt viktig forhold, kan også dukke opp. Eller noen du allerede kjenner kan bli enda viktigere for deg. Det er en god måned for helse, Venus er inne i bildet der, og sørger for at du steller pent med deg selv, og får i deg riktig næring.

Fiskene

Eklipsen inntreffer i ditt 6. og 12. hus for fysisk og psykisk helse. Rent konkret ser det ut som om du får en åpenbaring som gjør at du bedre forstår en situasjon du har bekymret deg for. Med denne nye innsikten, forsvinner også bekymringen. Det er også duket for å starte opp med bedre vaner for å få bukt med en fysisk relatert helsesituasjon. Det som er med eklipser, er at de tvinger oss. Vi kan ikke bare si at vi ikke gidder. Vi er pokka nødt. Venus er i ditt 5. hus for romantikk og kjærlighet. Er du singel, så er selvfølgelig dette formidable nyheter. Hvis du har barn også, så vil de blomstre mer denne måneden. Det er også bra for kreativiteten, og du synes generelt sett at det er lett å være deg selv denne måneden. Er du i et forhold, så vil partneren din være litt frem-og tilbake denne perioden. De kan ombestemme seg litt, eller gå tilbake på noe de har sagt eller bestemt tidligere. De vil komme til en riktig avgjørelse til slutt, bare gi dem litt tid.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar